søndag 5. desember 2010

En liten milslukerhelg

Fremdeles åpne råker på Movatn
Fin skihelg, tross drøyt 20 kalde på lørdag.
Sesongens først toddy på Løvlia på søndag. Ingen ringere enn Tom "milslukern" Stensaker var også innom. Har ikke noe mål om å kopiere hans bragder, men har veldig sansen for det han gjør, og hans filosofi. Hør radiodokumentaren om Tom Stensaker her: http://nrk.no/programmer/radio/radiodokumentaren/1.7405806

Overraskende få folk både på Løvlia og i sporet. Nå som butikkene har søndagsåpent så ligger kanskje forklaringen der. Det holder ikke at de har åpent til 21 på hverdagene lenger.
Tok løypa over broa ved  Skamrek og mot Stubdalsflaka på vei til Løvlia, for å unngå vannene, men gikk over Nibbitjern og nordre delen av Nordre Heggelivann hjem. Virket trygt nå.  Hadde dårlig feste og kun Swix blå i lomma. Skulle nok brukt blå extra, for det var antakelig noe mildere enn jeg trodde. Middels tempo, og veldig fornøyd med å fått unna første langtur for sesongen.
Starta i grått skylag, men blått himmelskimmel jo lenger vest jeg kom. Bildene sitter på netthinna, ble ingen fotogtafering søndag.  Fascinerende himmelskifte over Langtjernbrenna retning nordvest. Er nesten alltid det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar